Kina ne zna za pretnje supruzi bivšeg predsednika Interpola

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina ne zna za pretnje supruzi bivšeg predsednika Interpola

Kina je saopštila da je Meng pod istragom za primanje mita i druga krivična dela`

Portparol kineskog Ministarstva spoljnih poslova Lu Kang izjavio je danas da ne zna za situaciju u vezi sa izveštajima da je supruzi bivšeg kineskog predsednika Interpola Meng Hongveija prećeno.

PRVI INTERVJU SUPRUGE NESTALOG ŠEFA INTERPOLA: Prete da dolaze po mene! (VIDEO)

On je, međutim, rekao novinarima da je uobičajeno da kineski konzularni zvaničnici kontaktiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suprugu Meng Hongveija, koji je nastao nakon što je otputovao u Kinu prošlog meseca iz Francuske, gde je sedište Interpola.

Kina je saopštila da je Meng pod istragom za primanje mita i druga krivična dela.

ŠEF INTERPOLA JE IPAK ŠPIJUN Odavao je TAJNE SVOJE DOMOVINE zapadnim silama, a sada ga čeka JEZIVA KAZNA

Njegovu surugu Grejs Meng je telefonom kontaktirao muškarac koji je govorio kineski, koji joj je rekao da par radnih timova radi na eventualnom postupku protiv nje.

Ona se nalazi pod policijskom zaštitom u Lionu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kina ne zna za pretnje supruzi bivšeg predsednika Interpola

Izvor: Večernje novosti, 10.Okt.2018

Portparol kineskog Ministarstva spoljnih poslova Lu Kang izjavio je danas da ne zna za situaciju u vezi sa izveštajima da je supruzi bivšeg kineskog predsednika Interpola Meng Hongveija prećeno Portparol kineskog Ministarstva spoljnih poslova Lu Kang izjavio je danas da ne zna...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.