Kina: Vozač namerno izazvao udes, poginula 21 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2020, 16:45

Kina: Vozač namerno izazvao udes, poginula 21 osoba

Istragom je utvrđeno da je udes autobusa u kojem je u južnoj Kini poginula 21 osoba namerno izazvao vozač koji je bio ljut jer je njegova kuća trebalo da bude srušena, saopštila je danas policija.

Vozač, koji je takođe poginuo u nesreći u utorak, namerno je žrtvovao putnike kada je prevezao autobus preko šest saobraćajnih traka i sleteo u jezero, navela je Policijska uprava u gradu Anšun u saopštenju.

Kako se navodi. vozač koji je imenovan samo po prezimenu Džang, bio je nezadovoljan što je kuća koju je iznajmljivao trebalo da bude srušena i pio je neposredno pre nesreće, prenosi AP.

U nesreći je povređeno još 15 ljudi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kina: Vozač namerno izazvao udes u kojem je poginula 21 osoba

Izvor: Radio 021, 12.Jul.2020

Istragom je utvrđeno da je udes autobusa u kojem je u južnoj Kini poginula 21 osoba namerno izazvao vozač koji je bio ljut jer je njegova kuća trebalo da bude srušena, saopštila je danas policija...Vozač, koji je takođe poginuo u nesreći u utorak, namerno je žrtvovao putnike kada je autobusom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.