Kina: Bokserka pobedila postporođajnu depresiju, pa postala šampion Azije

Izvor: Danas, 04.Apr.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina: Bokserka pobedila postporođajnu depresiju, pa postala šampion Azije

ReutersHuang Vensi proslavlja osvajanje titule prvaka Azije u polubantam kategoriji Vensi Huang je jedna od retkih bokserki u Kini, ali taj broj raste, i sve one se bore sa tradicionalnim predrasudama koje često predstavljaju prepreke za dame koje vole ovakve aktivnosti. „Ne može žena da bude ograničena samo na to da bude supruga, majka ili […] Članak Kina: Bokserka pobedila postporođajnu depresiju, pa postala šampion Azije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kina: Bokserka pobedila postporođajnu depresiju, pa postala šampion Azije

Izvor: B92, 04.Apr.2019

Huang Vensi je jedna od retkih bokserki u Kini...Vensi Huang je jedna od retkih bokserki u Kini, ali taj broj raste, i sve one se bore sa tradicionalnim predrasudama koje često predstavljaju prepreke za dame koje vole ovakve aktivnosti..."Ne može žena da bude ograničena samo na to da bude supruga,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.