Kimani Frend otišao iz Metalca

Izvor: Mondo, 02.Nov.2012, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kimani Frend otišao iz Metalca

Jamajčanin Kimani Frend iskoristio klauzulu u ugovoru sa Metalcem i napustio je taj klub nakon što je našao posao u Španiji.

Kratko je trajala saradnja Kimanija Frenda i valjevskog prvoligaša. Kada je objavljeno da poznati košarkaš dolazi u Valjevo, ta vest je obradovala mnoge ljubitelje igre pod obručima.

Ipak, odigrao je samo tri utakmice za metalac na startu sezone. Nije igrao u prvoj utakmici sa BKK Radničkim u Beogradu. Protiv kraljevačke Sloge u Valjevu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bio je solidan ali je podbacio na gostovanjima u Užicu i posebno u Čačku, gde je Metalac poražen.

U Metalcu je imao otvoren ugovor, odnosno mogao je da napusti Valjevo ako pronađe bolji angažman. I danas je u klubu saopšteno da Kimani odlazi iz Metalca, a novi klub 35-godišnjeg Jamajčanina biće španski Valjadolid, prenosi Beta.

Frend je i ranije igrao u Srbiji, branio je boje FMP Železnika, kada je taj klub nosio ime Refleks.

(MONDO - foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.