Kim, saberi se!

Izvor: Mondo, 08.Mar.2013, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim, saberi se!

Pa zar je kilaža preča od bebe? Lekar joj zabranio da vežba.

Kim Kardašijan (32) hitno je prebačena u bolnicu u četvrtak, nakon što joj je pozlilo i osetila je jake bolove u stomaku. Starleta i Kanije Vest čekaju bebu, pa je Kim u suzama prebačena u bolnicu, misleći da doživljava spontani pobačaj.

Lekari su je pregledali i utvrdili da ni ona, ni beba nisu u opasnosti, a da je Kim pozlilo jer previše vežba? Starleta poznata po velikim oblinama svakog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vežba sa dva odvojena trenera - Endijem Pasternakom, poznatim trenerom slavnih, i stručnjakom za fitnes za trudnice.

"Iako je trudna tek par meseci, Kim se dosta ugojila i grudi su joj porasle za par brojeva. Ne može više da stane u odeću, i brine da će se naduvati kao balon do kraja trudnoće, pa svakog dana neumorno vežba", rekao je izvor blizak lepoj brineti.

Lekar je strogo zabranio vežbanje, a Kim će morati da kupi novu odeću u koju može da stane. Neće joj biti problem, nedavno je objavljeno da je "klan Kardašijan" težak ozbiljne pare, od čega samo njoj pripada 40 miliona dolara.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.