Kim Kardašijan već viđena gola - ali ovog puta je prevršila svaku mjeru (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Nov.2015, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan već viđena gola - ali ovog puta je prevršila svaku mjeru (FOTO)

Kima Kardašijan je na juče održanoj gala večeri u Los Anđelesu bila definicija popularne američke uzrečice "too much". Iako sitno broji do porođaja, starleta je odlučila da obuče totalno providan čipkasti kombinezon i pokaže sve ono što ama baš niko ne želi da vidi.

Nemojte pogrešno da nas shvatite - trudno žensko tjelo je prelijepo i zaslužuje svako divljenje. Može da bude i seksi, i čarobno i pravi podsetnik na malo čudo koje se odvija u tijelu jedne žene. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Ali neke granice ipak moraju da postoje.

Iako je danas pitanje da li ikakve granice u svijetu mode uopšte postoje, ono malo što ih je ostalo Kim je uspjela u potpunosti da sruši juče. Starleta se pojavila na jednoj gala večeri u potpuno providnom kombinezonu i pokazal svoj trudnički stomak na najneukusniji način.

Rijaliti zvijezda je sve vrijeme držala stomak, kao da se boji da joj neće kojim slučajem pući vodenjak svakog trenutka, ali joj to nije smetalo da nabaci uobičajeni "duck face" izraz lica i pozira fotografima.

Poslije toga je otišla kod mame na proslavu rođendana, na kojoj se sa sestrama takmičila koja će više kože da pokaže.

Društvo joj je sve vrijeme pravila Naomi Kembel koja zna da postoje i drugi načini za privlačenje pažnje, a ne samo puka golotinja u svakoj prilici.

U durštvu prelijepe Naomi i ostalih pristojno obučenih ljepotica, Kim je nažalost izgledala kao otpadnik koji na svaki način želi da bude dio kul ekipe.

Srećom, odlučila je da za sad ipak zadrži na sebi brushalter - ali ko zna šta nas tek čeka u budućnosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kim Kardasijan prevrsila svaku meru ZGROZICETE SE kad vidite sta je obukla (FOTO)

Izvor: medio.rs, 09.Nov.2015, 00:22

Najslavnija starleta na svetu se u osmom mesecu trudnoće pojavila polugola u Los Anđelesu

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.