Kim Kardašijan unajmila noćnu dadilju, da bi mogla da se naspava

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jul.2013, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan unajmila noćnu dadilju, da bi mogla da se naspava

Novopečena mama Kim Kardašijan angažovala je noćnu dadilju koja se brine o Nort Vest, kako bi starleta mogla da se naspava.

Kim Kardašijan

Kim želi da se odmori tokom noći, pa je zato angažovala dadilju koja je tu u slučaju da treba promeniti pelene ili da se nahrani devojčicu.

 

Kim želi da uživa u majčinstvu i uverena je da joj je za to potrebno da odspava osam do 10 sati. Dok Kanje menja pelene bebi, Kim to više voli da prepusti dadilji koji ima preko dana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kim Kardašijan unajmila noćnu dadilju, da bi mogla da se naspava

Izvor: Dzungla.org, 10.Jul.2013

Novopečena mama Kim Kardašijan angažovala je noćnu dadilju koja se brine o Nort Vest, kako bi starleta mogla da se naspava.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.