Kim Kardašijan iz straha od pljačke  nosi repliku vereničkog prstena

Izvor: Blic, 11.Jun.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan iz straha od pljačke nosi repliku vereničkog prstena

Da nije baš lako ni bogatima ni slavnima pokazalo se na primeru Kim Kardašijan koja je odlučila da svoj dijamantski verenički prsten, vredan dva miliona dolara, odloži u fioku.

Naime, Kim se uplašila da šeta sa skupocenim nakitom, te je odlučila da napravi repliku vereničkog prstena koja će umesto dijamanata biti ukrašena običnim cirkonom.

Na taj način Kim neće uvrediti svog verenika košarkaša Krisa Hamfriza, a neće strahovati ni od pljačke ili eventualnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gubitka, oštećena...

- Replika će biti izuzetni kvalitetna i biće teško uočiti da li reč o originalu ili kopiji Ovim potezom Kim će sa leđa skinuti veliki teret pošto se izuzetno loše oseća dok okolo šeta sa prstenom koji vredi kao polovina njene kuće. Sa druge strane, ona bi prsten htela da nosi stalno jer je mnogo zaljubljena u svog verenika - otrkio je američkim medijima izvor blizak paru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.