Kilometarske kolone, nastao je pravi haos FOTO

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 14:57

Kilometarske kolone, nastao je pravi haos FOTO

Produženi praznični vikend u Srbiji je počeo, a to je već od ranih jutarnjih sati donelo ogromne saobraćajne gužve na skoro svim putnim pravcima.

Velike gužve evidentirane su na auto-putu Miloš Veliki, naočito na naplatnim rampama Preljina i Pakovraće.

Na isključenju sa auto-puta u Pakovraću policija reguliše saobraćaj, kako bi oni koji se isključuju koliko je to moguće brže nastavili put.

"Haos je na izlazu sa auto-puta, čekamo dugo kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi se isključili. Po svemu sudeći, velike gužve nas očekuju i dalje na magistralnom putu ka Užicu. Očekivali smo gužve, ali ne baš ovakav kolaps, pa smo se već pomirili sa činjenicom da ćemo ovaj prvi dan odmora, umesto na Tari, provesti dobar deo dana u putu, u kolima", rekao je za Rinu vozač Marko Uskoković, koji se našao u koloni automobila.

Pojačan je i intenzitet saobraćaja na graničnim prelazima sa Crnom Gorom, a od ranih jutarnjih sati formiraju se kolone na Dobrakovu.

"Na ulazu u Crnu Goru je velika gužva, dok iz suprotnog pravca nema nikoga. Vidi se da su u Srbiji praznični dani", kazao je Dragan iz Užica, koji je odlučio da spoji slobodne dane i mini-odmor provede u Kotoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.