Kidnapovali brata bogatog fudbalera Totenhema i tražili samo 550 funti za otkup!

Izvor: Kurir, 14.Sep.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kidnapovali brata bogatog fudbalera Totenhema i tražili samo 550 funti za otkup!

Rođeni brat Erika Lamele otet je u Buenos Ajresu, a nakon nekoliko sati drame pušten je posle plaćenog otkupa od 550 funti

BUENOS AJRES - Nekoliko naoružanih ljudi kidnapovalo je rođenog brata fudbalera Totenhema, Erika Lamele.

18-godišnji Aleks Lamela otet je u Buenos Ajresu i posle nekoliko sati drame pušten je na slobodu, pošto je njegova porodica platila otkup.

Otmičari nisu znali da su oteli rođenog brata fudbalera koji je iz Rome >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prešao u Totenhem za 30 miliona funti, pa su za otkup tražili standardnu cifru od 550 funti ili oko pet hiljada pezosa.

Mladi Aleks je zaustavljen dok se vozio u svom atraktivnom automobilu marke BMW. Posle pregovora sa roditeljima, u kojima su koristili mobilni telefon mladića.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.