Kianu Rivs pristao na test očinstva

Izvor: Blic, 04.Sep.2009, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kianu Rivs pristao na test očinstva

Holivudski glumac Kianu Rivs je pristao na analizu DNK, kako bi dokazao da nije otac četvoro odrasle dece Kanađanke Karen Sale, prenosi internet sajt "E!Online".

Kianu Rivs, zvezda visokobudžetnih akcionih filmova kao što su "Matriks", "Brzina" i "Konstantin", odlučio je da konačno stavi tačku na priče, koje je lansirala 46-godišnja Kanađanka, tvrdeći da je on otac njene dece.

"Kianu će uskoro raditi DNK testiranje da dokaže da je sve to neistina", potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Lorn Volfson, glumčev advokat, za list "Toronto san".

Karen Sala traži od glumca da joj isplati 150.000 dolara mesečno za izdržavanje dece, retroaktivno od juna 1988. godine, kao i alimentaciju u iznosu od 3 miliona dolara mesečno.

"Ovde se ne radi o osveti ili napadu na njegovu ličnost", izjavila je Karen Sala u ponedeljak ispred sudnice.

"Samo želim da ova priča konačno dobije neki zaključak i da ja pronađem svoj mir", dodala je Sala.

Šeril Mejzel, Rivsov portparol, negirala je da je glumac ikada ranije upoznao tu ženu iz Ontarija koja traži veliku svotu novca od njega, a kamoli da se on ikada upustio u vezu sa njom.

Ukoliko se zaista nikada ranije nisu sreli, Kianu Rivs i Karen Sala će se upoznati na sudu 16. oktobra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.