Kfor vežba brzo raspoređivanje: Planirano, za svaki slučaj FOTO

Izvor: B92, 09.Sep.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor vežba brzo raspoređivanje: Planirano, za svaki slučaj FOTO

Priština -- Regionalna komanda Kfora izvela je planiranu i simuliranu obuku brzog raspoređivanja, kako bi spremno odgovorila na eventualne nemire na Kosovu.

"Planirana i stalna obuka je od suštinskog značaja za osiguravanje kontinuirane operativne spremnosti i održavanje sposobnosti na visokom nivou među jedinicama Kfora", navode u Kforu, a prenosi Kosovo onlajn.

Na zvaničnoj stranici na Fejsbuku ističu da je stalna obuka vojnika od velikog značaja za to da obezbede stalnu operativnu spremnost među svim jedinicama Kfora.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KFOR izveo obuku za brzo reagovanje

Izvor: Blic, 09.Sep.2019

Zapadne trupe Regionalne komande KFOR-a izvele su planiranu simuliranu obuku za brzo reagovanje na eskalaciju eventualnih nemira na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.