Kežman zvanično razveden!

Izvor: Mondo, 28.Nov.2014, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kežman zvanično razveden!

Fudbaler se formalno i sporazumno razveo od supruge Emilije.

Foto: MN Press

Mateja Kežman i Emilija od juče su slobodni "strelci", pošto je njihov brak i zvanično okončan pred sudom.

Predstoji im podela imovine koju "Kurir" procenjuje na 15 miliona evra, a koja obuhvata plac na Dedinju, stan na Vračaru, hotel i apartmane u Crnoj Gori kao i nekoliko lokala.

Emilija je, piše list, zadovoljna činjenicom da je alimentacija povećana, pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ranije dobijala 300 evra mesečno po detetu, a sada je taj iznos povećan. Kežman izdržava i sinčića Filimona, kog je dobio iz veze sa Marijom Petronijević.

Kežman (35) od tinejdžerskih je dana bio je u vezi sa Emilijom, sa kojom se zatim i oženio i dobio troje dece. Kada su mediji 2012. objavili da se razvodi, fudbalski menadžer ih je obavestio da se sa Emilijom rastao još pre četiri godine, ali da je parnica još uvek u toku. Sa Marijom je pre više od godinu dana dobio sina Filimona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.