Kevin Spejsi: Odbačena tužba zbog seksualnog napada

Izvor: Danas, 18.Jul.2019, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kevin Spejsi: Odbačena tužba zbog seksualnog napada

AFPSpejsi je optužen za nekoliko seksualnih prestupa Tužioci američke države Masačusets odbacili su optužbe protiv Kevina Spejsija. Spejsi (59) je optužen da je seksualno zlostavljao tinejdžera u jednom baru u Nantaketu 2016. godine. Međutim, optužbe za napad su odbačene jer je momak koji je tužio glumca odbio da svedoči o nestalom telefonu, za koji je […] Članak Kevin Spejsi: Odbačena tužba zbog seksualnog napada se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kevin Spejsi: Odbačena tužba zbog seksualnog napada

Izvor: B92, 18.Jul.2019

Tužilac je izjavio da je tužba odbačena, jer momak koji je tužio glumca nije želeo da svedoči o telefonu koji je nestao, a koji je mogao da pomogne u procesu suđenja...Tužioci američke države Masačusets odbacili su optužbe protiv Kevina Spejsija...Spejsi (59) je optužen da je seksualno zlostavljao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.