Kevin Kostner u filmu o Kazahstanu

Izvor: Blic, 24.Dec.2010, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kevin Kostner u filmu o Kazahstanu

Samo nekoliko dana nakon vesti da je Kristijan Bejl pristao da glumi u kineskoj sagi "Junaci Nandžinga" (Nanjing Heroes) u režiji Džanga Jimua, o Nankinškom masakru tokom kinesko-japanskog rata, najavljeno je da će se i njegov holivudski kolega Kevin Kostner upustiti u jedan azijski projekat.

Zvezda "Plesa sa vukovima" će igrati u filmu, zasad bez naslova, koji govori o dogadjajima koji su doveli do osnivanja Kazahstana u XVIII veku, posebno o sukobima sa Mongolima.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Ovu kostimiranu dramu režiraće Akan Satajev, kazahtanski reditelj koji je skrenuo pažnju na sebe filmom "Strayed", prvim hororom domaće produkcije, kojeg je Kazahstan zvanično kandidovao za Oskara 2011. godine

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Betmen - junak Nandžinga

Izvor: Mondo, 24.Dec.2010

Kristijan Bejl igraće u kineskoj sagi "Junaci Nandžinga" o Nankinškom masakru tokom kinesko-japanskog rata.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.