Kevin Kostner snima film u Srbiji?

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2013, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kevin Kostner snima film u Srbiji?

Slavni glumac Kevin Kostner uskoro bi bi mogao da poseti Srbiju, jer bi ovde trebalo da se snima jedan deo njegovog novog filma, čiji se radni naslov i dalje drži u tajnosti, prenosi jedan britanski filmski sajt.

Kevin Kostner hoće da snima u Srbiji  

Glumac, koji je najveću popularnost stekao igrajući romantične gubitnike i heroje, deo je glumačke postave novog filma Lika Besona, čija je producentska kuća već snimila "Lock Out" u našoj zemlji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

 

 

Snimanje bi trebalo da počne u aprilu, a radnja prati ostarelog i bolesnog agenta tajne službe koji se vraća na svoju poslednju misiju, kako bi pronašao lek za svoju bolest. Pored Kostnera u filmu će igrati i Amber Herd, Hejli Stajnfeld i koni Nilsen.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kevin Kostner i devojka Džoni Depa snimaju u Srbiji!

Izvor: Scandal.rs, 09.Jan.2013, 10:09

Slavni glumac Kevin Kostner uskoro bi bi mogao da poseti Srbiju, jer bi ovde trebalo da se snima jedan deo njegovog novog filma, čiji se radni naslov i dalje drži u tajnosti. Radnja filma pratiće umirućeg tajnog agenta, koji se vraća kako bi uradio poslednju misiju u zamenu za eksperimentalni novi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.