Keti Peri: Pesmu Part of Me nisam pisala za Rasela

Izvor: Blic, 01.Mar.2012, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keti Peri: Pesmu "Part of Me" nisam pisala za Rasela

Pevačica Keti Peri koja se razvodi od komičara Rasela Brenda izjavila je kako pesmu "Part of Me" nije pisala za Rasela Brenda, iako je njihova situacija slična.

"Možeš da zadržiš dijamantski prsten, ionako mi ništa ne znači", neke su od reči pesme "Part of Me" za koju su Ketini fanovi pomislili da je posvećena Raselu.

Ipak, Keti koja je bila sa Raselom u braku 14 meseci a u decembru popunila papire za razvod, izjavila je kako je pesma napisana mnogo pre toga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Napisala sam "Part of Me" pre dve godine, i oduvek sam znala da je to posebna pesma. Univerzum i mi plešemo zajedno, na jedan uvrnut način. Da li to ima smisla ili sam ja previše hipi? Mislim da je važno da pišem pesme koje su iskrene, jer kroz to svako prolazi", rekla je Keti.

Poslušajte pesmu:

Povezane vesti: Keti Peri se razvodi jer Rasel Brend nije hteo dete Rasel Brend bi mogao da uzme 20 miliona funti od razvoda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katy Perry: ‘Part of Me’ nije posvećena Russellu

Izvor: Tracara.com, 01.Mar.2012

Spekulacije oko novog singla Katy Perry ne prestaju, a pevačica je rešila da konačno otkrije o čemu se zapravo radi u pesmi.Sa rečima 'Zadrži dijamantski prsten, ne znači ništa više,' mnogi su pomislili da je ova pesma posvećena njenom bivšem suprugu Russellu Brandu. Ipak, pevačica tvrdi...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.