Kesić oduševio šalama o Vučiću

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2017, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kesić oduševio šalama o Vučiću

Voditelj i satiričar Zoran Kesić, koji svake subote u svojoj TV emisiji "24 minuta" ismeva političko i stanje društva u Srbiji, gostovao je u nedavno u Beču. On je do suza nasmejao publiku svojom humorističko-muzičko-satirično-informativnom priredbom pod imenom "Kesić, priče i pesme".

U organizaciji društva Eks-Ju scene", poznatom po posebnim priredbama, Kesić je na sebi svojstven način govorio o političkim događanjima u Srbiji, manama i vrlinama srpskog naroda, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i o dijaspori. Pevao je, pričao viceve, i najčešće se osvrtao pre svega na jednog čoveka - predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Kesića znam sa televizije i super je da smo imali priliku da uživamo u njegovim šalama i uživo u Beču - rekao je Mirko Petrović.

- Retko kada imamo priliku ovako da se smejemo, pa je odlična ideja da u Beču gostuje Kesić, koji je trenutno sigurno najbolji satiričar u Srbiji - ocenila je Vesna Ilić posle priredbe.

Koliko je Kesić oduševio publiku najbolji je dokaz da ga je publika burnim aplauzom "izmamila" ponovo na binu i više puta ga vraćala na bis. Nakon priredbe mnogi su želeli da se slikaju sa njim, porazgovaraju, i uzmu autogram.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.