Keruša Mila čeka novi dom (VIDEO)

Izvor: B92, 02.Avg.2013, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keruša Mila čeka novi dom (VIDEO)

Keruša Mila, kojoj je nepoznata osoba pre tri godine odsekla sve četiri šape, ponovo je ostala bez hranitelja. Porodica koja je do sada brinula o njoj više nema mogućnosti da joj pruži odgovarajuće uslove boravka.

Ovo je pas-heroj, koji je biо žrtva brutalnog zlostavljanja. Keruši Mili nepoznata osoba pre tri godine odsekla je sve četiri šape. Veterinarka Ana Vukićević iz Veterine Beograd tvrdi da se Mila potpuno oporavila između ostalog zahvaljujući i porodici Čarnić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja se o njoj odlično brinula.

Iako je provela 30 meseci u domu Čarnića, Mila ponovo traži dom. Zbog bolesti jednog člana porodice, Čarnići više ne mogu da se o njoj staraju.

Zahvaljujući akciji koju je pokrenuo Fond B92, Mila se oporavila. Uz pomoć prikupljenog novca, kupljene su specijalne proteze, koje joj omugućavaju da hoda. Mila je tako postala simbol životinja koje su pretrpele nasilje.

Kako bi sada dobila funkcionalan i kvalitetan život, Komisija je odlučila da prednost da usvojiteljima, koji ispunjavaju sledeće uslove, a rok za njeno udomljavanje nije postavljen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.