Izvor: Blic, 06.Nov.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ker u Zvezdinom dresu

Legendarni bend „Simple Minds” održaće koncert u „Beogradskoj areni” 11. novembra, a predstavnici našeg fudbalskog kluba Crvena zvezda pre koncerta frontmenu benda Džimu Keru, koji je pasionirani ljubitelj fudbala, pokloniće Zvezdin dres.



- Džim Ker je jednom davno rekao da je gledao Zvezdinu utakmicu u Bariju 1991, kada smo postali evropski prvaci, i da je tada potražio na mapi Beograd kako bi zapamtio odakle je Zvezda. Tada je bio oduševljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zvezdinom igrom i postao je fan kluba - objašnjava Miodrag Antonijević, savetnik predsednika Zvezde, koji je stupio u kontakt sa menadžerom „Simple Mindsa” kada je čuo za njihov beogradski koncert, te predložio Keru da poseti klub.

- Sada nam se ukazala prilika da pretočimo Kerovu davnašnju želju da dođe u klub. Ideja je da nas poseti na dan koncerta, te da mu tom prilikom predsednik Lukić i ja poklonimo dres i još neki prigodan poklon ukoliko bude vremena. U suprotnom, tu predaju dresa upriličićemo u „Areni” pre samog koncerta - kaže Antonijević i naglašava da je frontmen „Simple Mindsa” rekao da će vrlo rado posetiti Zvezdu, kao i muzej ovog kluba ukoliko za to bude bilo vremena.

Inače, popularni škotski bend će beogradskoj publici predstaviti pesme sa novog albuma „Graffiti Soul”, pored kojih će neizostavno svirati i svoje stare hitove poput „Don’t You (Forget About Me)”, „Belfast Child”, „Once Upon a Time”...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.