Kenon priprema novu SLR kameru

Izvor: Blic, 10.Dec.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kenon priprema novu SLR kameru

Kompanija Kenon (Canon) objavila je da radi na razvoju SLR digitalne kamere sa refleksom jednog sočiva iz EOS serije sa novim konceptom.

Nova kamera će biti idealna za kinematografiju i stvaranje drugih aplikacija visoke rezolucije. Model će biti opremljen sa 35 full-frame/pun-kadar CMOS senzorom, koji omogućava snimanje 4K videa (sa brzinom kadra od 24P i Motion/pokret-JPEG kompresijom).

Novi profesionalni sistem kinematografije obuhvata sledeće kategorije proizvoda: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sočiva, digitalne video kamkordere i digitalne SLR kamere.

O detaljima u vezi sa EOS digitalnim SLR kamerama, koji su trenutno u izradi, a tiču se imena proizvoda, specifikacije i planiranoog datuma pojave na tržištu, još uvek nije odlučeno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.