Kenigseg regera košta 2,1 milion evra

Izvor: Blic, 08.Jun.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kenigseg "regera" košta 2,1 milion evra

Jedan od najekstremnijih superautomobila današnjice, Kenigseg "regera", koji je predstalvjen na Salonu automobila u Ženevi ove godine je zvanično dobio cenu koja iznosi čak 2,1 milion evra, međutim, srećni kupci će svoj primerak automobila moći da dobiju tek 2016, kada počinju prve isporuke.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Nemačka platforma za prodaju automobila mobile.de je ovih dana na prodaju ponudila "regeru" za 2.100.010 evra, a u opisu se navodi da je prva isporuka skupocenog trkača moguća tek u decembru 2016. godine.

Kao podsetnik, "regera" ima "Direct Drive" sistem koji kombinuje 5.0-litarski V8

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

motor sa dodatna tri elektromotora za ukupnu snagu od "više od 1500KS", kako se navodi u zvaničnom saopštenju švedskog proizvođača.

Za one sa "plićim" džepom, Kenigseg je takođe ponudio svoj "agera RS" model za "samo" 1.920.000 evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.