„Kendi“ и „Z++“ довели Халу 2 до усијања! (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2024, 15:24

„Kendi“ и „Z++“ довели Халу 2 до усијања! (ФОТО)

Синоћ се у Хали 2 Новосадског сајма одржало вече за памћење. Вече је започело уз звезду хип-хопа, Кендија, који је својим наступом распаметио публику. Са своja три алтер его лика који се зову- „Kendi“, „CantWait“ и „Pablo Kenedi“, Кенди је одушевио присутне својим енергичним изведбама.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Није било ни чудно што је неке песме са нових албума певао чак два пута, јер је публика једноставно уживала у сваком тренутку.
Након поноћи, позорницу је преузео З++, један од најперспективнијих извођача регионалне сцене.
Његови нови хитови попут „Дијаманти“ наишли су на одушевљење, али није изостало ни уживање у старим добрим музичким хитовима попут „Лето већ је готово“ и многим другим.
Хала 2 Новосадског сајма засијала је у генијалној атмосфери док су Кенди и З++ својим наступима подигли публику на ноге.
Присутни су нахвалили простор и организацију концерта, истичући да су уживали у сваком тренутку овог спектакуларног догађаја.
Sa Sajma poslate jasne poruke da nas ima; Peti Sajam zavičaja otvorio ministar Vučević: Zavičaj je svuda gde pričamo našim jezikom (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Kendi“ и „Z++“ довели Халу 2 до усијања! (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.