Keli Hačerson ponosna na svoju guzu (FOTO)

Izvor: S media, 24.Maj.2011, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keli Hačerson ponosna na svoju guzu (FOTO)

Zgodna 22-godišnja plavuša Keli Hačerson iz Kalifornije, MMA "ring devojka", odradila je seksi snimanje za novi broj magazina “Maksim“.

GALERIJA SLIKA

Keli Hačerson iz Kalifornije, MMA "ring devojka", ovih dana osvanula je u novom broju magazina "Maksim". Obnažena, naravno!

Kaže kako je dosad najstrašnija tuča koju je videla u ringu bila ona između dve devojke. Najponosnija je na svoju seksi guzu.

Neke od svojih koleginica, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << "ring devojaka", smatra "kučkama" koje "izigravaju dive".

Riberijeva družbenica dobila reklamu (VIDEO)

Miranda Ker: Volim da budem gola (FOTO+VIDEO)

Voli da troši novac na odeću i torbice, obožava da jede hamburgere, a kad je surfovanje u pitanju "bez problema se nosi s momcima". Ono što je najviše odbija kod frajera su loš zadah i "jezivi" nokti na stopalima.

(Vesti online)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.