Keli Bruk: Nisam kao Žizel ali sam svakako seksi

Izvor: Blic, 01.Jan.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keli Bruk: Nisam kao Žizel ali sam svakako seksi

Britanska manekenka i starleta Keli Bruk izjavila je za magazin "Glamour" da nema telo kao druge manekenke ali da svakako misli da je seksi.

Keli je imala veoma tešku godinu na privatnom planu jer je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće i jedno vreme se povukla iz javnosti, ali je odlučila da se vrati, samouverena i seksi.

"Nikada nisam bila mršavica i sigurno ne podsećam na modele poput Žizel Bundšen, ali ja sam veoma ponosna na svoje telo, figuru i uopšte na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sebe. Ne držim dijetu, ne vežbam kao luda, nisam savršena kao ostali modeli, ali volim to što jesam", rekla je Bruk.

Osim o karijeri, Keli je pričala i o svojoj vezi sa Tomom Evansom, sa kojim je trebalo da dobije bebu.

"Sve mu dugujem, doslovno. Bila sam kao čudovište tih dana zbog toga što sam mislila da je to samo moja bol, a on je bio tu za mene. Sve bih uradila za njega. Takođe mi je značila podrška od ljudi koji me nisu ni poznavali, a želeli su na neki način da me ohrabre da krenem dalje i da mi kažu da nisam sama niti jedina kojoj se to desilo", dodala je starleta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.