Kejti Peri i Rasel Brend i zvanično razvedeni

Izvor: Glas javnosti, 17.Jul.2012, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejti Peri i Rasel Brend i zvanično razvedeni

LOS ANĐELES - Pevačica Kejti Peri i komičar Rasel Brend od danas su i zvanično razvedeni.

Brand je u decembru 2011. godine sudu u Los Anđelesu podneo zahtev za razvod braka navevši kao razlog "nepremostive razlike".

Par je u februaru postigao sporazum o razvodu, ali prema kalifornijskom zakonu morali su da sačekaju šest meseci pre nego što i zvanično budu razvedeni.

Šest meseci od razvoda isteklo je u ponedeljak i sada su oboje i zvanično singl, prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << američki tabloidi.

Od razvoda, Brend je bio u vezi sa meksičkom slikarkom Orijelom Medelin Amieiro, kao i TV voditeljkom Emili Hartidž. Kejti Peri se, navodno, zabavlja sa članom grupe "Flonrence and the Machine" Robertom Ekrojdom.

Brend i Kejti Peri venčali su se u oktobru 2010. godine u Radžastanu, Indija.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Konačno kraj Kejti Peri i Rasel Brend i zvanično razvedeni

Izvor: Kurir, 17.Jul.2012

LOS ANĐELES - Pevačica Kejti Peri i komičar Rasel Brend od danas su i zvanično razvedeni...Brand je u decembru 2011. godine sudu u Los Anđelesu podneo zahtev za razvod braka navevši kao razlog "nepremostive razlike"...Par je u februaru postigao sporazum o razvodu, ali prema kalifornijskom zakonu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.