Kejt Mos i Džejmi Hins na dvonedeljnom krstarenju Mediteranom

Izvor: Blic, 05.Jul.2011, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Mos i Džejmi Hins na dvonedeljnom krstarenju Mediteranom

Posle velelepnog trodnevnog venčanja, Kejt Mos i Džejmi Hins otišli su na medeni mesec na, do danas nepoznatu destinaciju. Prema poslednjim informacijama, Kejt Mos provodi medeni mesec na jahti koju je pozajmila od svog prijatelja Ser Filipa Grina. Džejmi i Kejt na njegovoj jahti plove Mediteranom.

Grin je paru pozajmio svoju jahtu na dve nedelje, a sa njom su dobili i privatnog kuvara i sve što im treba za ugodan boravak i dobar provod.

Zvanice svadbe koja se održala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << proteklog vikenda tvrde da je provod bio odličan. Kejt je prostor ukrasila sa 80 hiljada ruža, a nakon što se žurka malo zahuktala, zvanice su počeli da se gađaju njima.

Osim u borbi ružama, gosti Džejmija i Kejt mogli su da degustiraju raznovrsnu hranu koja se pojavila na stolovima: od mesnih do vegetarijanskih menija, bilo je svega.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.