Kejt Midlton rodila sina

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2013, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Midlton rodila sina

Britanski princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža Kejt dobili su danas sina.

Postala majka: Kejt Midlton

 

Kejt se porodila u londonskoj bolnici Sent Meri, a Vilijam je prisustvovao porođaju. Kraljevska porodica je saopštila da se Kejt porodila u 16.24 i da je na svet donela mušku bebu tešku 3.790 grama.

 

 

Zvanični proglas

 

Porođaj je trajao 11 sati, objavio je Telegraf. I >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mama i beba su dobro, saopšteno je iz Kensignon palate. Dete će nositi titulu princa od Kembridža. Kako Gardijan prenosi zvanično saopštenje, Kejt će noć provesti u bolnici. Porođaju je prisustvovao i princ Vilijam.

 

Vesti o porođaju stigle su iz Kensigtnon palate, domu gde živi prinčevski par, što je neuobičajeno, jer ovakve informacije obično stižu iz Bakingemske palate.

Kraljica, vojvoda od Edinburga, princ od Velsa, vojvotkinja od Kornvola, princ Hari i ostali članovi porodice su obavešteni i oduševljeni vestima, stoji u saopštenju iz Kensington palate.

  Oglasna tabla sa obaveštenjem da se Kejt porodila

 

"I supruga i ja oduševljeni smo dolaskom našeg prvog unuka na svet. To je neverovatno važan trenutak za Vilijama i Ketrin i radosni smo zbog rođenja njihovog prvog deteta. Uloga bake i dede jedinstvena je u svačijem životu, na šta su nam mnogi skrenuli pažnju poslednjih meseci, tako da sam zaista ponosan i srećan što ću biti deda prvi put, i radujemo se skorom trenutku kada ćemo videti bebu", saopštio je princ Čarls.

 

Princ Čarls je naslednik britanskog trona, njegov sin Vilijam je drugi u nizu, a novorođena beba je treća.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kruna dobila naslednika, Britanci slavili širom zemlje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jul.2013, 01:40

Britanski princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža Kejt dobili su u ponedeljak uveče sina, a britanska kruna naslednika. Britanci su vest o rođenju novog prestolonaslednika dočekali aplauzima i povicima

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.