Kejt Midlton na proslavu Božića ne sme da pozove svoju porodicu

Izvor: Blic, 19.Dec.2011, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Midlton na proslavu Božića ne sme da pozove svoju porodicu

Princeza Kejt Midlton će provesti svoj prvi Božić sa suprugom i njegovom porodicom. Kraljevska porodica će se okupiti na imanju Sendringem, gde će boraviti u dvorcu iz 18. veka. Budući da je okupljanje rezervisano samo za kraljevsku porodicu, roditelji vojvotkinje od Kembridža nisu pozvani.

Iako mnogima to zvuči strogo, to su pravila kraljevske porodice koja moraju da se poštuju.

Kejt će zajedno sa Vilijamom da poseti roditelje i sestru Pipu pre i posle Božića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Neobičan Božić Kejt će brzo prihvatiti, a tokom dana mogla bi da se presvuče čak pet puta.

Povezane vesti: Londonski zubar revolucionarnom metodom napravio savršeni osmeh Kejt Midlton? Kejt Midlton pošla u školu za princeze Vilijam i Kejt dobili nadimak "Vidlton" Nikol Kidman i Tom Henks će upoznati Vilijama i Kejt Princ Vilijam i njegova supruga Kejt stigli u Kanadu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kejt Midlton na proslavu Božića ne sme da pozove svoju porodicu

Izvor: medio.rs, 20.Dec.2011, 01:51

Princeza Kejt Midlton će provesti svoj prvi Božić sa suprugom i njegovom porodicom. Kraljevska porodica će se okupiti na imanju Sendringem, gde će boraviti u dvorcu iz 18. veka.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.