Keiša tera saradnike da nose kostime u obliku penisa

Izvor: Blic, 07.Feb.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keiša tera saradnike da nose kostime u obliku penisa

Keiša, proslavljena muzičarka, navodno je veoma nezgodna kada je reč o odnosu prema njenom osoblju. Kada je loše volje ona od svog osoblja zahteva da nose kostime u obliku polnih organa i zabavljaju je. Nije je briga ako se osećaju loše dok skakuću okolo po kući.

- Kada sam tužna ili loše volje, zahtevam od svog osoblja da obuku kostime u obliku polnih organa i skakuću okolo - rekla je Keiša. Dvadesetčetvorogodišnja pevačica kaže da je svesna da je reč o humoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na nivou petogodišnjeg deteta, ali to je zasmejava. Nije je briga ako se njeni zaposleni osećaju loše dok je zabavljaju.

- Kome nije zabavno da gleda ogromni gumeni penis kako se trese? Nekad kad sam tužna nagovorim asistentkinju da stavi penis i skače po kući - rekla je pevačica.

Povezane vesti: Lejdi Gaga misli da će završiti kao princeza Dajana Lejdi Gaga radi više od Madone Trijumfovao pop pevač Željko Vasić Madona se pomirila sa bivšim Novi parfem Bijonse na jesen

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.