Keba se sokirao kada je video da mu je buduci zet   crnac

Izvor: medio.rs, 17.Jun.2015, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keba se sokirao kada je video da mu je buduci zet crnac

Kada mu je vrata otvorio tamnoputi muzičar Azija Kajls, Kojić je utekao u hotel a zeta nije ni upoznao

Pevač Dragan Kojić Keba je prošle godine u Americi posetio ćerku Natašu kako bi upoznao njenog dečka, a, kako nezvanično saznajemo, kad je video da se radi o tamnoputom Aziji Kajlsu, folker je pobegao glavom bez obzira!

Dok je bio na turneji, Keba je skoknuo do Los Anđelesa, ali kada je pozvonio na vrata ćerkinog stana, vrata mu je otvorio Azija, a zbunjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i šokirani pevač je odmah otišao u hotel gde je proveo naredna četiri dana, a njegova poseta se završila tako da budućeg zeta nije ni upoznao!

Foto: Facebook/natasha.kojic.5

Inače, muzičar Azija Kajls je 12 godina stariji od Taše, a njih dvoje se zabavljaju skoro četiri godine.

Da podsetimo, Keba čvrsto podržava vezu sina Igora i petnaest godina starije Severine, a šuška se i da će uskoro postati deda.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.