Kažnjena još četvorica radikala

Izvor: Radio 021, 02.Apr.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kažnjena još četvorica radikala

Četvoro poslanika Srpske radikalne stranke kojima je danas izrečena mera udaljenja iz skupštinske sale do kraja tekućeg zasedanja, kažnjeni su odlukom Administrativnog odbora sa ukupno 128.000 dinara. Tokom prva dva dana zasedanja Administrativni odbor izrekao je kazne radikalima u ukupnom iznosu od oko 1,5 miliona dinara. Oni se bune zbog novog rasporeda sedenja u parlamentu. Iz Vlade Srbije je najavljeno da će novac dobijen od kazni biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novčane kazne za četvoro poslanika SRS-a

Izvor: EMportal, 02.Apr.2009

Administrativni odbor odlučio je da novčano kazni četvoro poslanika Srpske radikalne stranke koji su udaljeni sa sednice Skupštine Srbije zbog odbijanja da poštuju odluku o rasporedu sedenja u sali.

Nastavak na EMportal...

Još 128.000 dinara od kazni u humanitarne svrhe

Izvor: Danas, 02.Apr.2009

Administrativni odbor odlučio je da novčano kazni četvoro poslanika Srpske radikalne stranke koji su juče udaljeni sa sednice Skupštine Srbije zbog odbijanja da poštuju odluku o rasporedu sedenja u sali. Ti poslanici su kažnjeni novčano, sa po 32.000 dinara, i neće moći da prisustvuju sednici...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.