Kaznićemo ih

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 17:36

"Kaznićemo ih"

Rusija će kažnjavati za reči ukrajinskih političara da se "ubijaju Rusi", Rusima se ne sme pretiti ubistvima, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Tako govore naši neprijatelji i mi moramo da se protiv njih borimo. Ne sme se Rusima pretiti ubistvima. Rusi moraju za to da kažnjavaju i to ćemo i raditi", rekao je Peskov, komentarišući izjave savetnika šefa kabineta ukrajinskog predsednika Mihaila Podoljaka i drugih ukrajinskih političara o pozivima na ubijanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rusa.

Peskov je podsetio da Podoljak nije pionir u pogledu ovakvih izjava.

"I načelnik vojne obaveštajne službe i članovi Saveta bezbednosti Ukrajine više puta su govorili o želji da se ubije što više Rusa. Prvo, naravno, veoma bih želeo da ovakve izjave dobiju bar neku ocenu u inostranstvu“, dodao je Peskov. Poslanici u tim zemljama treba da shvate kome šalju pomoć, naglasio je on.

"Oni šalju pomoć de fakto ubicama. Odnosno ljudima koji izjavljuju o svojim namerama da ubijaju“, objasnio je Peskov. Ranije je Podoljak izjavio da je u planu Kijeva maksimalno uništavanje Rusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.