Kauboj kao gradonačelnik

Izvor: RTS, 23.Jul.2009, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kauboj" kao gradonačelnik

Ulični umetnik iz "velike jabuke" planira da se kandiduje za gradonačelnika. Svira gitaru na Menhetnu dok mu prolaznici ostavljaju novac.

Robert Burk ulični umetnik iz Njujorka planira da se kandiduje za gradonačelnika.

Poznatiji i kao "goli kauboj" sa Menhetna koji svira gitaru dok mu prolaznici ostavljaju novac, planira da se otisne u političke vode.

"Kada me Njujorčani budu izabrali za gradonačelnika, uvešću inovacije u poreski sistem", najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Burk.

"Planiram da se posvetim i pitanjima turizma, bezbednosti i homoseksualnih brakova", rekao je Burk čija dosadašnja karijera podrazumeva sviranje gitare u gaćama, po kiši ili sunčanom vremenu.

Ukoliko mu se politička karijera izjalovi, neće morati da brine od prihoda.

Goli kauboj lepo zarađuje od javnih nastupa i gostovanja, a u ponudi ima i venčanja parova na Tajms skveru, za "samo" 200 dolara. Burk ima i svoj sajt.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.