Katimerini: Neće nas zastrašiti eksplozija bombe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2018, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katimerini: Neće nas zastrašiti eksplozija bombe

Redakcija grčkog lista "Katimerini" saopštila je danas da je neće zastrašiti bomba koja je eksplodirala u sedištu tog lista u Atini rano jutros.

Sutrašnje izdanje ovog lista pojaviće se na kioscima kao što je uobičajeno, navodi se u saopštenju, prenosi ANA.

"Katimerini" će se sutra pojaviti na kioscima kao što je to bio slučaj i u proteklih 99 godina, izuzev u periodu diktature", saopštila je redakcija grčkog lista, izrazivši nadu da će se "bolestan fenomen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napada na masovne medije sada zaustaviti jer je krajnje opasan po demokratiju".

U eksploziji, koja je izbila u 02:35 sati jutros ispred zgrade u kojoj se nalaze sedišta "Katimerinija" i televizije "Skaj", niko nije povređen, ali je pričinjena velika šteta na fasadi, navodi grčka agencija.

Kako su prethodno agencije izvestile, ispred zgrade grčke privatne televizije "Skaj" jutros je eksplodirala snažna bomba, a povređenih nije bilo.

Eksplozija je izazvala ogromnu štetu na zgradi, a zaposleni su bili evakuisani pre eksplozije po nalogu datom na osnovu anonimne dojave, preneo je AP.

Policija je saopštila da se eksplozija dogodila oko 2:30 časova, a da odgovornost još uvek niko nije preuzeo.

Agencija AP podseća da su u prošlosti medije napadale naoružane ultralevičarske i anarhističke stranke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Katimerini": Neće nas zastrašiti eksplozija bombe

Izvor: Blic, 18.Dec.2018, 01:33

Redakcija grčkog lista "Katimerini" saopštila je danas da je neće zastrašiti bomba koja je eksplodirala u sedištu tog lista u Atini rano jutros.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.