Katastrofalna epidemiološka situacija: U Republici Srpskoj 403 novozaražena, preminulo sedam

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 12:59

Katastrofalna epidemiološka situacija: U Republici Srpskoj 403 novozaražena, preminulo sedam

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 14.134 slučajeva virusa korona

Od poslednjeg izveštaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, novi virus korona potvrđen je kod 403 osobe, a prijavljeno je sedam smrtnih ishoda.

Izvršeno je testiranje 736 laboratorijskih uzoraka, a najviše zaraženih je iz Banjaluke.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je sedam smrtnih slučajeva kod kojih je potvrđeno prisustvo novog virusa korona.

, a preminulo je ukupno 367 osoba kod kojih je potvrđen test na novi virus korona.

U Republici Srpskoj, od novog virusa korona, do sada se oporavilo ukupno 7.900 osoba, a testirano je ukupno 95.726 osoba.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 414, u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske 168, a u opštim bolnicama 244.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.