Katarina Živković: Zaljubljena sam, ali ne patim što nisam sa tom osobom!

Izvor: Kurir, 17.Nov.2014, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Živković: Zaljubljena sam, ali ne patim što nisam sa tom osobom!

Osam meseci nakon što je raskinula dugogodišnju vezu pevačica priznaje da je ponovo zaljubljena

Prošlo je osam meseci kako je raskinula dugogodišnju ljubavnu romansu sa Banetom Jankovićem i mnogo se spekulisalo o njenom ljubavnom životu, ali Katarina Živković otkriva da nije pronašla novog dečka, iako je zaljubljena.

Kaća kaže da je zaljubljena, ali ne pati zbog toga što nije u vezi sa tom osobom.

"Zaljubljena sam. Ja sam uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zaljubljena i uvek postoji neko na koga mislim i ko mi se sviđa. Mislim da je to normalno i da svaku ženu pokreće taj osećaj. Tako i mene pokreće iako sam sama. Ne patim što nisam sa tom osobom. Dovoljan mi je ovaj osećaj. Volim kada se nešto dešava. Već osam meseci sam bez partnera i tako će biti sve dok me neko ne spopadne", rekla je Kaća.

(Opera 17)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevačica zaljubljena, a bez dečka: Biću sama dok me neko ne spopadne

Izvor: Scandal.rs, 17.Nov.2014

Prošlo je osam meseci kako je raskinula dugogodišnju ljubavnu romansu sa Banetom Jankovićem i mnogo se spekulisalo o njenom ljubavnom životu, ali Katarina Živković otkriva da nije pronašla novog dečka, iako je zaljubljena...Kaća kaže da je zaljubljena, ali ne pati zbog toga što nije u vezi...

Nastavak na Scandal.rs...

Kaća Živković: Zaljubljena, a sama!

Izvor: Tracara.com, 18.Nov.2014, 01:52

Pevačica se ponovo zaljubila (foto: Facebook) Osam meseci nakon što je prekinula dugogodišnju vezu sa Banetom Jankovićem, pevačica Katarina Živković priznaje da je ponovo zaljubljena. Nakon raskida ovog para mnogo se spekulisalo o ljubavnom životu pobednice Farme, a ona otkriva da nije...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.