Izvor: Southeast European Times, 08.Apr.2010, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Rebrača uhapšena zbog pronevere

08/04/2010

BEOGRAD, Srbija -- Bivša manekenka Katarina Rebrača uhapšena je zbog navodne pronevere stotina hiljada evra od fondacije za borbu protiv raka dojke, koju ona vodi. Policija je takođe privela četiri saučesnika, koji su osumnjičeni da su pomagali u osnivanju lažnih kompanija i prijavljivanju fiktivnih isplata za medicinsku opremu.

Dobrotvorni fond Katarina Rebrača osnovan je pre četiri godine i prikuplja novac za prvi centar u Srbiji za rano ustanovljavanje raka dojke. Policija sumnja da je Rebrača ukrala preko 370.000 evra u donacijama. (B92, Blic, Tanjug, Politika - 07/04/10)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.