Katarina Radivojević: Džiboni se ne smeje iskreno!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2013, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Radivojević: Džiboni se ne smeje iskreno!

Prilikom ocenjivanja Knezovog nastupa, koji je imitirao Džibonija, rekla da je jedina "zamerka" što se Knez iskreno smejao, dok to hrvatski pevač radi veoma neiskreno

Glumica Katarina Radivojević je iskoristila nastup Nenada Kneževića Kneza u šou "Tvoje lice zvuči poznato" da kaže svoje mišljenje o pevaču Zlatanu Stipiću Džiboniju.

Naime, prilikom ocenjivanja Knezovog nastupa, koji je imitirao Džibonija i pevao njegovu pesmu libar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekla da je jedina "zamerka" što se Knez iskreno smejao, dok to hrvatski pevač radi veoma neiskreno. Prvo je Miroslav Ilić prokomentarisao da se pevač smeškao dok je Džiboni više mračan.

"Pogodio si manir, vokalno ti nije bilo teško da skineš, ali tebi titra neki smešak, a on je previše ozbiljan, čak natmuren", rekao je Miroslav.

"I taj osmeh sam ja zamerila, samo je to kod tebe iskrenije, a kod njega nije. Nije ti bilo teško da skineš imitaciju", rekla je glumica.

"Shvatiću to kao kompliment", odgovorio je Knez Katarini, na šta je ona dala opasku da Džiboni zaista ima "lažni osmeh".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.