Katar objavio uslov za oslobađanje taoca

Izvor: B92, 05.Nov.2023, 16:40

Katar objavio uslov za oslobađanje taoca

Katarsko ministarstvo spoljnih poslova poručilo je da bez "malo mira u Gazi" neće moći da dođe do oslobađanja tamo zarobljenih izraelskih taoca.

"Bilo kakvo oslobađanje taoca biće vezano za malo mira koji će omogućiti da njihovo puštanje uopšte bude moguće, što je nešto što dugo nismo videli", rekao je Madžed Al Ansari, portparo katarskog ministarstva.

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu odbacio je pozive SAD da privremeno prekine ofanzivu na Pojas Gaze >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako bi se omogućilo posredovanje u oslobađanju više od 240 taoca koje je Hamas oteo pre mesec dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.