Kašmir: U napadu separatista poginula tri indijska policajca

Izvor: B92, 14.Avg.2020, 11:46

Kašmir: U napadu separatista poginula tri indijska policajca

Pobunjenici u delu Kašmira koji kontroliše Indija, izvršili su oružani napad na zvanice na policijskoj proslavi i ubili dva, a ranili jednog policajca.

Kako prenosi AP, visoki oficir indijske policije Vidžej Kumar izjavio je da su pobunjenici kišom metaka zasuli zvanice policijskog prijema uprkos pojačanim merama obezbeđenja zbog najavljenih odmetničkih napada uoči sutrašnje proslave Dana nezavisnosti Indije.

Vojne i policijske snage su pokrenule potragu za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napadačima, a za sada nijedna pobunjenička organizacija nije preuzela odgovornost za napad.

Ovaj teroristički napad dogodio se u trenutku kada indijske i pakistanske oružane snage gotovo svakodnevno razmenjuju vatru duž linije koja deli Kašmir na pakistanski i indijski deo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.