Izvor: Blic, 29.Dec.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasa: Moralni pobednik

Kasa: Moralni pobednik

Lider Saveza vojvođanskih Mađara i jedan od nosilaca liste 'Zajedno za toleranciju' Jožef Kasa izjavio je da će ta izborna koalicija, bez obzira na ishod izbora, biti moralni pobednik, jer je jedina 'fokusirala kao prioritet manjinska, ljudska prava'.

- Centralističke stranke u Beogradu su na njih zaboravile - rekao je Kasa Tanjugu, ocenivši da to znači da su zaboravili trećinu stanovništva u Srbiji. Kasa je izrazio nadu u uspeh koalicije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koju predvode Nenad Čanak, Rasim Ljajić i on, ispred najuticajnije partije vojvođanskih Mađara.

- Tek kada uđemo u parlament, razgovaraćemo o mogućim koalicijama - zaključio je Kasa, koji je glasao nešto posle 11 sati u Subotici.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.