Kartice Tri plus u opštini Zemun

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 12:51

Kartice "Tri plus" u opštini Zemun

Roditelji sa troje ili više dece, od kojih je barem jedno maloletno, od 5. juna, moći će svakog radnog dana od 7.30 do 15.30, na šalteru broj 5 u Gradskoj opštini Zemun da se prijave za izdavanje besplatne kartice koja donosi brojne popuste i pogodnosti pri kupovini i plaćanju računa.

Nakon prijave, kartice će im biti isporučene u narednih desetak dana.

Roditelji će sa karticama moći da ostvare popuste u gradskim preduzećima, sportskim centrima, Zoološkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrtu, kulturnim institucijama grada, kod privrednih subjekata koji su već deo projekta, ali i kod onih koji tek treba da pristupe ovoj akciji.

Pokret ''Tri plus'' osnovan je sa ciljem da se pobedi bela kuga. U Srbiji ima 138 hiljada porodica sa troje i više dece, a sproveden je već u petnaestak lokalnih samouprava u Srbiji. Organizatori pozivaju sve koji mogu da se prijave u narednih desetak dana i daju popuste, a nalepnice sa oznakom Pokreta biće zalepljene na nekoliko lokacija.

Sajt pokreta TRI PLUS za više informacija - https://triplus.org.rs/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.