Karte za parking u prodaji i na šalterima Pošte

Izvor: N1 televizija, 01.Sep.2017, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za parking u prodaji i na šalterima Pošte

Parking karte za crvenu, žutu i zelenu zonu, kao i za parkiranje na opštim parkiralištima van zoniranog područja, u plavoj zoni, mogu se kupiti na šalterima 126 pošta na teritoriji Beograda, saopštio je JKP „Parking servis“.

Prodaja parking karata je počela u poslovnicama „Pošta Srbije“ u Takovskoj ulici, Kneza Miloša, Savskoj, Zmaj Jovinoj, Cara Dušana, ali i na mnogim šalterima širom grada, u gotovo svim beogradskim opštinama, navodi se.

Parking >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << servis i Pošta Srbije su sve korisnike o tome obavestili i postavljanjem nalepnica, koje su vidno istaknute na svakom prodajnom mestu.

Karta za sat vremena parkiranja u prvoj zoni košta 56 dinara, u drugoj 48 dinara, a u trećoj 41 dinar. Cena parking karte za opšta parkirališta van zoniranog područja, odnosno plavu zonu, jeste 31 dinar za sat vremena parkiranja, dok je višesatna karta 150 dinara.

"Proširena prodajna mreža koristiće i stranim državljanima, koji na svojim mobilnim telefonima nemaju mrežu domaćeg operatera, zbog čega ne mogu da plate parkiranje slanjem SMS poruke", naveo je Parking servis.

Podseća se da su parking karte i dalje dostupne u svim poslovnicama Korisničkog servisa, a korisnici ih mogu kupiti i kod kontrolora, kao i u pojedinim trafikama.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Parkiranje ubuduće možete da platite i u POŠTI

Izvor: Blic, 01.Sep.2017

Korisnici usluge parkiranja ubuduće parking karte za crvenu, žutu i zelenu zonu, kao i za parkiranje na opštim parkiralištima van zoniranog područja (tzv. plavoj zoni), mogu kupiti i na šalterima 126 pošta na teritoriji Beograda...Prodaja parking karata je, između ostalog, počela u poslovnicama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.