Karte za mjuzikl „Mamma Mia“ 2.200 dinara

Izvor: Blic, 27.Dec.2009, 03:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za mjuzikl „Mamma Mia“ 2.200 dinara

Ulaznice za najprodavaniji mjuzikl svih vremena, „Mamma Mia“, koji će se u beogradskoj „Areni“ predstaviti od 29. juna do 10. jula, u prodaji su od sutra po cenama 2.200, 2.970, 3.300 i 3.960 dinara.

Karte se mogu kupiti na biletarnici beogradske Arene, u knjižara „Delfi", Domu omladine, Eventimu, Pozorištu „Boško Buha", preko „Gigstixa" kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Beogradska Arena od 29. juna do 10. jula imaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pozorišni ambijent, a kapacitet po predstavi je 3.000 gledalaca. Internacionalna turneja originalnog mjuzikla gostovaće u Beogradu po prvi put sa ukupno 14 predstava, a preko 42 miliona gledalaca širom sveta pogledalo je ovu predstavu i oduševilo se likovima, ljubavnom pričom i muzikom. Inspirisana pričom i magijom večnih pesama grupe ABBA, spisateljica Ketrin Džonson stvorila je zabavnu priču o porodici i prijateljstvu, koja se odvija u rajskom okruženju osunčanog grčkog ostrva. Tragajući za ocem, ćerka uoči svog venčanja poziva trojicu muškaraca iz majčine mladosti sa kojima se majka zabavljala na ostrvu pre 20 godina.

U predstavi se uživo izvode 22 hita grupe ABBA, uključujući numere: „Chiquitita", „Dancing Queen", „I Have A Dream", „Knowing Me Knowing You", „The Winner Takes It All", „Super Trouper""

Internacionalna turneja je potpuno identična sa londonskom produkcijom predstave, koja je premijerno izvedena 1999. godine i trenutno se izvodi u Londonu, Brodveju, Australiji, Španiji, Holandiji i Meksiku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.