Karolina ljuta zbog golišavih devojaka u spotu /video/

Izvor: Blic, 21.Okt.2009, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karolina ljuta zbog golišavih devojaka u spotu /video/

Karolina Gočeva i momci iz "OT benda” nedavno su snimili kontroverzni spot sa obnaženim devojkama za duetsku pesmu "Zaboravi”. Kada je pogledala spot Karolina se, kako se priča u krugovima producentske kuće "Emotion”, razbesnela i zatražila da se scene u kojima se vide obnažene devojke izbace.

Lepe devojke nagih grudi u vešu koji bukvalno više otkriva nego što pokriva kroz ceo spot se maze i uvijaju oko Vukašina, Đorđa i Nikole. U skoro svakom kadru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogu se videti njihove grudi i izazovni pogledi. One se maze, flertuju, piju šampanjac i skoro svaki kadar aludira na seks. Kako "Blic” saznaje, Karolina nije bila oduševljena ovim scenama.

- Karolina nije bila tu kada su se snimale kontroverzne scene, pošto ona u njima ne učestvuje. Pre nekoliko dana je odgledala spot i podigla je prašinu. Odmah je zatražila da se te scene izbace - kaže za "Blic” izvor blizak kući "Emotion”.

Kada smo pozvali Karolinu, ona je objasnila da jeste bila iznenađena spotom, ali nije htela da prizna da je nastao problem.

- Nisam tražila da se spot zabrani! Ko vam je to rekao - bila je iznenađena Karolina, te objasnila:

- Te scene sam prvi put videla kada je spot završen. Istina, bila sam malo iznenađena scenama. Ali, to je šou-biznis. Spot je kontroverzan i to je bila poenta.

Inače, režiser spota je Slavoljub Živanović Zli, spot je sniman skoro dvanaest sati u hotelu "Moskva”, a autori pesme su Mirko i Snežana Vukomanović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Karolina ljuta zbog obilja golotinje u spotu za pesmu “Zaboravi”

Izvor: Svet, 21.Okt.2009

Karolina Gočeva i momci iz “OT benda” , kao što smo pisali, nedavno su snimili kontroverzni..

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.