Karambol u Terazijskom tunelu:Bus GSP i dvoje kola

Izvor: Mondo, 04.Maj.2018, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karambol u Terazijskom tunelu:Bus GSP i dvoje kola

U Terazijskom tunelu danas oko 16.35 dogodio se lančani sudar u kome su učestvovali autobus GSP i dva putnička automobila, a u MUP-u kažu da je jedna putnica iz autobusa zatražila lekarsku pomoć.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Zbog naletanja putničkog automobla na autobus, a potom i drugog putničkog vozila, saobraćaj je obustavljen u jednoj traci u pravcu od Zelenog venca ka Dečanskoj ulicu, rekli su za Tanjug u MUP-u.

Policija je izašla na uviđaj.

Lančani sudar kod Čačka: Oštećeno 10 vozila

U udesu su lakše povređene dve osobe, žena od 71 godine i mladić od 27 godina.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lančani u Terazijskom tunelu, četvoro povređeno

Izvor: B92, 04.Maj.2018

Beograd -- Četiri osobe su lakše povređene kada su se u Terazijskom tunelu u Beogradu sudarili autobus GSP-a i automobil...U Terazijskom tunelu oko 17 sati autobus na liniji 95, koji je išao od Zelenog venca, udario je u jedan automobil. U sudaru je učestvovalo još jedno vozilo...Lakše su povređene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.