Karambol, sve stoji: Sudar kod Čačka, kolona duga 10 kilometara FOTO

Izvor: B92, 13.Avg.2023, 17:30

Karambol, sve stoji: Sudar kod Čačka, kolona duga 10 kilometara FOTO

Na magistralnom putu Čačak - Užice u Ovčarsko-kablarskoj klisuri došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povrđeno sedam lica.

Svi su vozilom Hitne pomoći prevezeni u Opštu bolnicu u Čačku.

"Na Urgentno-prijemnu službu primljeno je sedam osoba povređenih u saobraćajnom udesu. Četiri ženske osobe i tri muškaraca. Svi pacijenti su stabilnih vitalnih parametara. U toku je njihova dijagnostika. Detaljne informacije o njihovom zdravstvenom stanju biće poznate >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upravo nakon završetka dijagnostike", potvrđeno je za RINU u OB Čačak.

Usled ove saobraćajne nezgode na ovoj deonici puta formirana je kolona vozila dugačka oko 10 kilometara. Putnici čekaju skoro sat vremena.

"Nije nam poznato kad će se ova kolona pokrenuti. Postoje zaobilazni pravci preko okolnih sela, što možda vozačima može pomoći da ne čekaju i dalje", kaže za vozač Ivan Stanković iz Čačka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KARAMBOL KOD ČAČKA Sedmoro povređeno u nesreći u Ovčarsko-kablarskoj klisuri: Stvaraju se kolone vozila (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 13.Avg.2023

Sedam osoba povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu Čačak - Užice u Ovčarsko-kablarskoj klisuri tokom popodnevnih sati. Svi su vozilom Hitne pomoći prevezeni u Opštu bolnicu u Čačku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.