Kao ljubitelj vina, ponosan sam na srpske vinare Aleksandar Vučić poslao čestitku povodom današnjeg praznika (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021, 15:08

"Kao ljubitelj vina, ponosan sam na srpske vinare" Aleksandar Vučić poslao čestitku povodom današnjeg praznika (FOTO)

Vučić posetio vinariju Kamnik nadomak Skoplja 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je vinariju Kamnik nadomak Skoplja i tom prilikom čestitao svim vinarima i vinogradarima Srbije Dan Sv. Trifuna.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Svim vinarima i vinogradarima Srbije čestitam praznik - Dan Sv. Trifuna i želim im rodnu i dobru godinu. Kao ljubitelj vina, ponosan sam na srpske vinare i njihove rezultate u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 10 godina. Po kvalitetu vina prešli smo mnoge regionalne sile, a nadam se i verujem da će potrošači u Srbiji još veću pažnju i poverenje u budućnosti poklanjati domaćim vinima. Živeli! - piše na instagram profilu buducnostsrbijeav.

Vučić je prethodno Zaevu na graničnom prelazu Tabanovce uručio prvi kontigent sa više od 4.600 doza Fajzerove vakcine koje je Srbija donirala Severnoj Makedoniji i zahvalio na gostoprimstvu premijeru Severne Makedonije Zoranu Zaevu i vlasniku vinarije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.