Kao kad je Aca počinjao: Ekstremizam jača, idemo unazad!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2016, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao kad je Aca počinjao: Ekstremizam jača, idemo unazad!

Ekstremizam na zapadnom Balkanu jača i to nikako nije dobra vest, izjavio je u ponedeljak uveče premijer Srbije Aleksandar Vučić.

- Gledali smo vesti proteklih dana i kao da smo se vratili u neko vreme od pre 20, 30 godina. Ta vrsta ekstremističkih stavova vrši jasan pritisak na sve vlade u regionu. To je veoma loše - istakao je Vučić u za B92.

On je poručio da Srbija ne želi ni na koji način da pravi bilo kakve kompromise sa ekstremističkim idejama i njima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << želi da se suprostavi.

Vučić je poručio i da osuđuje svakog Srbina koji je zločinac i da "nema milosti prema bilo kome" ko je počinio ratni zločin.

On je naveo da nijedan zločinac ili potencijalni zločinac nije imao podršku države Srbije. Važno je da mi svoje ljude osudimo, da drugi vide kakav je naš odnos prema tome, rekao je on.

Vučić je podsetio da u Haškom tribunalu nema nijednog Hrvata osuđenog za zločine u hrvatskim akcijama "Bljesak" i "Oluja", a niko nije kažnjen ni zbog odsečenih srpskih glava tokom rata u Bosni i Hercegovini.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.